Wie bouwt of verbouwt besteedt vanzelfsprekend aandacht aan energiezuinigheid.  Bouw- en verbouwprojecten waarvoor een bouwaanvraag of een melding nodig is, moeten voldoen aan minimale EPB-eisen.

CREATUUR berekent gebouwen en ontwerpen zodat ze voldoen aan de energieprestatie-eisen.  Daarnaast begeleiden we de klant doorheen heel het EPB-gebeuren.  We zijn actief in VLAANDEREN en BRUSSEL en hebben ervaring en referenties in zowat alle sectoren.

Naast EPB-VERSLAGGEVER zijn we ook erkend als ENERGIEDESKUNDIGE voor het opmaken van een EPC of ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT.  Onze ADVIEZEN zijn praktijkgericht, objectief en onafhankelijk.

We schrijven geregeld artikels en geven lezingen over diverse thema’s rond energiezuinig bouwen en renoveren.

Hieronder vindt u een selectie van projecten die we begeleiden.  Een lijst met REFERENTIES kan u aanvragen via onze contactpagina.

PUBLICATIES


Craenhals B., De 2% uitzonderingsregel – een correcte interpretatie, Kennisdatabank NAV/ORI/OVED, www.meeroverepb.be, 2015.

Gabriël S., Aandachtspunten bij balansventilatie – de keuze van het warmteterugwinsysteem, Dimension, Vaktijdschrift voor architecten & consultancy, NAV vzw, Brussel, 2015.

Gabriël S., Aandachtspunten bij het ontwerpen van verlichtingsinstallaties bij kantoren en scholen, NAV news nr. 79, NAV vzw, Brussel, 2015, p.4-5.

Craenhals B., Pocket – Bestaande gebouwen in functie van EPB, NAV vzw, Brussel, 2014.